Які зараз в моді жіночі топи на літо, порадьте щось?
Дівчата, привіт! Скоро літо, і я вже починаю думати про оновлення гардеробу. Особливо мене цікавлять топи, бо це така базова річ, яку можна носити майже з усім. Але кожного року з’являються якісь нові тренди, і важко зрозуміти, що зараз актуальне. То минулого року всі носили кроп-топи, а цього року, здається, знову в моді щось більш закрите. Може, хтось вже розбирав свій гардероб і знає, які топи зараз наймодніші? Порадьте щось, будь ласка, щоб я не виглядала, як з минулого десятиліття. Цікавлять якісь ідеї на кожен день і, можливо, щось більш святкове.
3 Views

Привіт! Я теж зараз в пошуках ідеальних літніх топів. Знаєш, я нещодавно натрапила на один інтернет-магазин, де великий вибір, і здається, там є все, що зараз в тренді. Ось подивись, може, щось сподобається https://25union.com.ua/katalog/topy/. Там точно знайдеш щось на кожен день, і на вихід. Мені здається, зараз знову в моді топи-майки, особливо трикотажні, і ще різні топи з вирізами на плечах. А ще звернула б увагу на топи з зав'язками, вони зараз дуже популярні. Сподіваюсь, знайдеш там щось для себе!