top of page

Tec Startup Garage: BATCH 2 2021B

Public·404 members

Сайт бренду з каталогом жіночого одягу

Підкажіть, будь ласка, де краще переглядати повний каталог жіночого одягу українського виробництва, бо хочу зробити замовлення без посередників. Зараз шукаю плаття та трикотажні светри, але стикаюсь із тим, що на різних сторінках представлена лише частина асортименту. Мені важливо бачити всі категорії в одному місці, щоб порівняти фасони та матеріали. Також звертаю увагу, чи є окремий розділ із відгуками покупців, бо це допомагає сформувати реальне враження. Хотілось би знайти ресурс, де є і плаття, і трикотаж, і сторінка з інформацією про сам бренд. Не люблю витрачати багато часу на пошук по різних сайтах, тому хочу одразу перейти до офіційного джерела. Якщо хтось вже замовляв безпосередньо через основну сторінку бренду, буду вдячна за досвід.

9 Views
Steven Lon
Steven Lon
20 hours ago

Коли я підбирала жіночі сукні та светри, то теж хотіла знайти саме сайт бренду, щоб переглянути повний каталог без сторонніх сторінок. У 25 Union є структуровані категорії з платтями, светрами та іншими позиціями жіночого одягу, що дозволяє бачити весь асортимент в одному місці. На сторінці про бренд зазначено, що марка заснована у 2019 році та має власне виробництво. Мені було зручно, що в описах товарів вказані матеріали, зокрема бавовна та віскоза, тому можна одразу зрозуміти склад тканини. Окремо є розділ із відгуками покупців, і це допомогло мені прийняти рішення без поспіху. Також сподобалось, що сайт має зрозумілу навігацію та різні мовні версії. У підсумку я просто переглянула всі категорії та спокійно обрала потрібну модель.

Group Page: Groups_SingleGroup

Contáctanos

Ave. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, CETEC Torre Norte 2 piso 64700 Monterrey, Nuevo León, México

• Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page